UK Velg Land

TRX2 (trichos=Antikkens Hellas hår; 2= andre generasjon) er en av verdens ledende forskningsprosjekter, viet til å sette en ny standard for behandling av androgenetic Alopecia (AGA). Prosjektet er gjort mulig gjennom Oxford BioLabs Ltd og tidligere forskere fra University of Oxford, UK. TRX2 følger flere uavhengige forskninger, inkludert:

1) Hårvekst

2) Forebygging av hårtap

3) En kur mot Androgentic Alopecia og andre hårvekstforstyrrelser

For våre pågående og tidligere forskningsprosjekter kan du besøke vår Forskningsside.

Misjon & Mål

Vår misjon er å skape en ekstraordinær kundeopplevelse ved å takle Androgenetic Alopecia (AGA)gjennom høy ytelses vitenskap som leverer synlige og ærlige resultater. Vårt mål er å skape den nye standarden for behandling av AGA.

Selskapets bakgrunn

TRX2 er drevet av Oxford BioLabs. Selskapet ble stiftet i august 2008 av tidligere forskere fra University of Oxford, og er registrert som et aksjeselskap i England og Wales. Oxford er en av verdens ledende sentre for biokjemisk forskning og kommersialisering av ny teknologi.

Team

Vi er et team av forskere og medisinske fagfolk som er samlet av flere felles ambisjoner: å utfordre status quo og få slutt på frustrasjonen for mennesker som lider av hårtap. Vårt team består av et økende antall:

  • Verdensledende forskere innen kaliumkanal forskning
  • Hudleger og eksperter innen androgenetic alopecia
  • Medisinske fagfolk og kirurger

Vitenskapelig Sjef: Dr. Thomas F.A. Whitfield DPhil 
Dr. Whitfield har vært akademisk besøkende ved University of Oxford Institutt for biokjemi og er en internasjonalt anerkjent ekspert innen forskning på kaliumkanaler og den molekylære mekanismen for Androgenetic Alopecia. Han er forfatter av flere fagfellevurderte publikasjoner og internasjonale patenter innen forskning på kaliumkanaler og Androgenetic Alopecia. Dr. Whitfield har en DPhil i biokjemi fra University of Oxford.

Ekspertise

TRX2 Vi drar nytte av den nyeste vitenskapelige kunnskapen om den molekylære mekanismen bak mønsteret for mannlig og kvinnelig hårtap. Den kroniske blokkeringen av kaliumkanaler i hårsekkene er en av årsakene til hårtap.

TRX2 har verdensledende kompetanse og mange års erfaring i forskingsfeltet på kaliumkanaler og den molekylære mekanismen bak mønsteret for mannlig og kvinnelig hårtap. Vennligst besøk våre vitenskapelige artikler for å se et utvalg av våre publikasjoner og legitimasjoner i feltet.

Støttespillere

Oxford BioLabs Ltd. mottok i 2009 en tilskuddpris fra «NCGE – National Council For Graduate Entrepreneurship” Flying start Entrepreneur fond. Fondet ble støttet av «National Endowment for Science», «Technology and the Arts (NESTA).» For mer informasjon om NGCE og NESTA, se nedenfor:

 

trx2 investor

NCGE – National Council For Graduate Entrepreneurship

NCGE er en råd-gruppe som holder til i Birmingham, Storbritannia, som har som mål å utvikle og fremme en kultur av entreprenørskap gjennom forskning, utdanning og tilrettelegging.

Les mer om NCGE

 

trx2 investor

NESTA – Storbritannias ledende, uavhengige ekspert på innovasjon

NESTA arbeider med offentlig, privat og tredje sektor-partnere for å bringe sammen sterke kombinasjoner av mennesker, ressurser og lyse ideer. NESTA kombinerer kapitalinvesteringer med ikke-finansiell støtte, for å hjelpe Storbritannias innovative tidlig-stadium foretak som ønsker å føre sine ideer til kommersiell suksess.
Les mer om NESTA

kauffman       

oxford enterpreuner        

oxford enterpreuner       

Se hva som sies om TRX2®.

* Disse påstandene har ikke blitt evaluert av medisiner tilsynsorganer. Dette produktet er ikke et medikament eller medisin, og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Dette patentsøkt kosttilskudd inneholder næringsstoffer som bidrar til å fremme og opprettholde normal hårvekst. Sink, selen og biotin bidra til opprettholdelse av vanlig hår. Normalt hår er også preget av sunn hårvekst og ikke-overdreven håravfall. Resultatene kan variere og er avhengig av din individuelle metabolisme. Hvis du er gravid, sykepleier, tar medisiner, eller har en medisinsk tilstand, bør du kontakte lege før du bruker dette produktet. Angående risiko og bivirkninger kan du se pakningsvedlegget og spørre din lege eller helsepersonell spesialist. Les hele ansvarsfraskrivelse. Les juridiske merknader.

Ansvarsfraskrivelse: Alt innhold på denne nettsiden er basert på meningene og reearch av Oxford Biolabs Ltd, med mindre annet er angitt. Individuelle artiklene er basert på meningene til de respektive forfatteren, som kan beholde opphavsretten som merket. Informasjonen på dette nettstedet er ikke ment å erstatte en en-til-en forhold med en kvalifisert helsepersonell og er ikke ment som medisinske råd. Det er ment som en deling av kunnskap og informasjon fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd og sitt samfunn. Oxford Biolabs Ltd oppfordrer deg til å lage dine egne helsetjenester beslutninger basert på forskning og i samarbeid med en kvalifisert helsepersonell. Se våre vilkår for bruk og retningslinjer for personvern og full ansvarsfraskrivelse her.