UK Velg Land
Du foretrekker kanskje å bestille flere måneders forsyning på en gang, og spare fraktkostnader, samt dra nytte av en fordelaktig pris på EUR 164,85 + frakt (3-måneders forsyning), EUR 329,70 + frakt (6-måneders forsyning), EUR 570,00 + frakt (12-måneders forsyning) og EUR 792,00 (18-måneders forsyning), henholdsvis

Flere flasker

Kjøpe tre eller flere flasker, lagre Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) på hver, og betal kun én frakt kostnader. Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) for 90 kapsler + frakt (1 x for noen mengde)

flaske(r) av TRX2®(6 måneder forsyning av TRX2®)  Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) (Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) per bottle )
flaske(r) av TRX2®(12 måneder forsyning av TRX2®)  BEGRENSET PERIODE!  €659.40 Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) (Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) per bottle )
flaske(r) av TRX2®(18 måneder forsyning av TRX2®) BEGRENSET PERIODE! €989.10 Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) (Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) per bottle )
flaske(r) av TRX2®(24 måneder forsyning av TRX2®)  BEGRENSET PERIODE! €1318.80 Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) (Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) per bottle )
This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal


Ønsker du å bestille enda større mengder? Be om våre spesielle grossistpriser –[email protected]

Spar frakt!

For bestillinger på opp til 11 flasker, er prisen per flaske € 54,95 + frakt. Bestill i kvantitet, og reduser den gjennomsnittlige fraktkostnaden per flaske. Hvis du ønsker å bestille 12 flasker eller mer, kan du dra nytte av vår fordelaktige pris på € 47,50 per flaske + frakt. For 18 flasker eller mer, tilbyr vi en pris på € 44,00 per flaske + frakt.

Betalingsmuligheter

Kredittkort

TRX2 aksepterer VISA, MasterCard, American Express og Discover. Vennligst ha dine kredittkortopplysninger klare, når du bestiller på nettet.

payment icon

PayPal

TRX2 aksepterer betalinger via PayPal.
Velg “PayPal” alternativet, når du går til betaling i nettbutikken vår, og du vil deretter bli videresendt til innlogging for din Paypal-konto for å fullføre betalingen (du har også muligheten til å lage en ny konto, i tilfelle du ikke har opprettet en enda – det tar kun to minutter).

Bankoverføring

Vi aksepterer betaling via bankoverføring i Euro og Britiske Pund. Velg “Bankoverføring” som betalingsmåte i kassen.


Leveringsalternativer

Internasjonale bestillinger sendes senest en virkedag etter mottak av bestilling og betaling. Levering skjer via Deutsche Post DHL, verdens ledende post-og logistikkonsern. Gjennomsnittlig leveringstid er 7 til 10 dager. TRX2 sender leveringsbekreftelse på e-post med DHL sporingsnummer til kunder som oppgir en e-postadresse.

Skatt

Kundene er selv ansvarlige for eventuelle importskatter, toll, merverdiavgift og eventuelle andre avgifter som er gjeldene i landet som kunden bestiller fra.

Restriksjoner på forsendelser

Kundene er selv ansvarlige for å sørge for at de har lov til å importere våre kosttilskuddsprodukt til sitt land. Dersom det lokale Tollvesenet av en eller annen grunn returnerer din bestilling til oss, vil vi refundere kjøpssummen minus dobbel fraktkostnad (fordi vi må betale vår leverandør samme fraktkostnad for returen til oss), pluss andre kostnader som for eksempel karantene eller lageravgifter som påløper fra Tollvesenet i ditt land.

Flere leveringsadresser

For bestillinger til mer enn en adresse, kan du foreta en egen bestilling for hver leveringsadresse.

TRX2 Pengene tilbake garanti

TRX2 ordinære 60-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig for alle internasjonale kunder. Hvis du bestemmer deg for å returnere en ordre av en eller annen grunn, vil vi refundere den betalte summen (eksklusiv frakt – se detaljer under restriksjoner på forsendelser).

Vennligst send en e-post til [email protected] for å få returseddel (RMA). Returner deretter flasken(e) med ubrukt innhold til:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Se hva som sies om TRX2®.

* Disse påstandene har ikke blitt evaluert av medisiner tilsynsorganer. Dette produktet er ikke et medikament eller medisin, og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Dette patentsøkt kosttilskudd inneholder næringsstoffer som bidrar til å fremme og opprettholde normal hårvekst. Sink, selen og biotin bidra til opprettholdelse av vanlig hår. Normalt hår er også preget av sunn hårvekst og ikke-overdreven håravfall. Resultatene kan variere og er avhengig av din individuelle metabolisme. Hvis du er gravid, sykepleier, tar medisiner, eller har en medisinsk tilstand, bør du kontakte lege før du bruker dette produktet. Angående risiko og bivirkninger kan du se pakningsvedlegget og spørre din lege eller helsepersonell spesialist. Les hele ansvarsfraskrivelse. Les juridiske merknader.

Ansvarsfraskrivelse: Alt innhold på denne nettsiden er basert på meningene og reearch av Oxford Biolabs Ltd, med mindre annet er angitt. Individuelle artiklene er basert på meningene til de respektive forfatteren, som kan beholde opphavsretten som merket. Informasjonen på dette nettstedet er ikke ment å erstatte en en-til-en forhold med en kvalifisert helsepersonell og er ikke ment som medisinske råd. Det er ment som en deling av kunnskap og informasjon fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd og sitt samfunn. Oxford Biolabs Ltd oppfordrer deg til å lage dine egne helsetjenester beslutninger basert på forskning og i samarbeid med en kvalifisert helsepersonell. Se våre vilkår for bruk og retningslinjer for personvern og full ansvarsfraskrivelse her.