UK Velg Land

Hvis du har spørsmål vedrørende TRX2® Molekylære Hårvekst Kosttilskudd eller ønsker å dele dine erfaringer med TRX2®, er du velkommen til å sende oss en e-post.

De fleste spørsmål vil raskt bli besvart via vår nettsides kunnskapsbase  eller på vår side med Ofte stilte spørsmål.
Vennligst vær oppmerksom på at vi for tiden kun tilbyr kundeservice via e-post. Hvis du legger igjen en “voicemail”, må du huske å legge igjen din e-postadresse, slik at en kundeservicemedarbeider kan komme tilbake til deg. Vi ber om at du sakte og tydelig staver bokstavene i din e-postadresse, slik at vi lett kan forstå. På forhånd takk. 

 

Brev kan sendes til:
Oxford BioLabs Ltd.
The Oxford Science Park
Robert Robinson Avenue
Oxford OX4 4GA
United Kingdom

For retur av ubrukte flasker (i henhold til våre Vilkår for retur og refusjon):
Oxford Biolabs Ltd.
c/o Mailcom AG
Lise-Meitner-Str.4
82216 Maisach
Germany

Se hva som sies om TRX2®.

* Disse påstandene har ikke blitt evaluert av medisiner tilsynsorganer. Dette produktet er ikke et medikament eller medisin, og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Dette patentsøkt kosttilskudd inneholder næringsstoffer som bidrar til å fremme og opprettholde normal hårvekst. Sink, selen og biotin bidra til opprettholdelse av vanlig hår. Normalt hår er også preget av sunn hårvekst og ikke-overdreven håravfall. Resultatene kan variere og er avhengig av din individuelle metabolisme. Hvis du er gravid, sykepleier, tar medisiner, eller har en medisinsk tilstand, bør du kontakte lege før du bruker dette produktet. Angående risiko og bivirkninger kan du se pakningsvedlegget og spørre din lege eller helsepersonell spesialist. Les hele ansvarsfraskrivelse. Les juridiske merknader.

Ansvarsfraskrivelse: Alt innhold på denne nettsiden er basert på meningene og reearch av Oxford Biolabs Ltd, med mindre annet er angitt. Individuelle artiklene er basert på meningene til de respektive forfatteren, som kan beholde opphavsretten som merket. Informasjonen på dette nettstedet er ikke ment å erstatte en en-til-en forhold med en kvalifisert helsepersonell og er ikke ment som medisinske råd. Det er ment som en deling av kunnskap og informasjon fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd og sitt samfunn. Oxford Biolabs Ltd oppfordrer deg til å lage dine egne helsetjenester beslutninger basert på forskning og i samarbeid med en kvalifisert helsepersonell. Se våre vilkår for bruk og retningslinjer for personvern og full ansvarsfraskrivelse her.