UK Velg Land
TRX2 fokuserer på resultater. Vi ønsker å lære fra våre kunders erfaringer med våre produkter, samt deres resultater. Resultatene kan naturligvis variere avhengig av ulike faktorer som alder, kjønn, kosthold, fysisk helsetilstand, vekt osv. Følgende intervjuer og kommentarer er et representativt utvalg av opplevelser rapportert til TRX2 av kunder som bruker TRX2 ® Molekylære Hårvekst Kosttilskudd“Det fungerte for meg, og jeg er sikker på at det vil fungere for deg også“
Phil Wood, 58 år gammel, Norwood 3


“Jeg har fått økt hårvekst på sidene, hårtapet er sterkt redusert, og håret mitt er blitt tykkere“
Simon Goldstein, 23 år gammel, Norwood 2


“Grunnen til at jeg elsker dette hårvekst kosttilskuddet og bestemte meg for å gi det en sjanse, var først og fremst fordi de ikke gir falske løfter. De sier ikke at dette er en rask løsning som vil gjøre at du får tilbake håret i løpet av 2-3 dager. Dette er ikke en merkelig spray-på-håret behandling. Det er en langsiktig og dokumentert løsning som faktisk gir resultater.“
Helen Stewart, 29 år gammel, Norwood I-3


“Dette er en videodagbok (juli 2012) fra TRX2 kunde Simon Goldstein, vedrørende hans fremgang med TRX2 Molekylære Hårvekst Kosttilskudd“


“Mine resultater etter fem måneder med TRX2 Hårvekst kosttilskudd.”
Navn: Unkown, Alder: Unknown, Norwood: Ukjent 


Oppdatering etter 18 måneder – Desember 2012
Navn: Simon Goldstein, Alder: 24, Norwood: 2


Oppdatering etter 24 måneder 
Navn: Simon Goldstein, Alder: 24, Norwood: 2
Først trodde jeg TRX2 ® kosttilskudd bare var et av mange produkter som bare lover og lover, men aldri leverer. Jeg har blitt helt “traumatisert” etter mine tidligere erfaringer med andre produkter som Saw Palmetto, Marine Pakk Proteiner og Finasteride. Men etter den tredje måned med TRX2 ® kunne jeg allerede se resultater, noe som absolutt var godt nok for meg. Jeg er glad for at jeg prøvde det, jeg er nå på min 9. måned, og resultatene er seriøst bra! Jeg har fått betydelig mer hårvekst, mest merkbart på sidene. Håret mitt føles tykkere og tyngre. Jeg har brukt TRX2 ® som frivillig forsøkskanin i en undersøkelse om monoterapi uten bruk av minoxidil, finasterid eller annen medisin.”
C.V. (mann), 28 år gammel, Norwood 2, London, UK
“Flott produkt med imponerende resultater! Jeg har brukt TRX2® kosttilskudd i åtte måneder, og nå har jeg mindre hårtap. Selv om jeg ikke har opplevd så mye mer hårvekst enda, så føles håret mitt tykkere og sterkere enn noen gang tidligere.”
D.E. (mann), 31 år gammel, Norwood 4, Munich, Germany
“Jeg har brukt TRX2® kosttilskudd som frivillig deltaker i en undersøkelse før produktet ble lansert, og har nå tatt det i åtte måneder. Så langt har jeg ikke opplevd noen bivirkninger. TRX2® kosttilskudd har gitt resultater, jeg har fått en merkbar økning av hårveksten, mest merkbart etter ca. 4 måneder. Jeg har vært plaget med tynt hår i mer enn tre år, og håret mitt ser nå mye tykkere ut. Dette produktet har overgått alle mine forventninger, og jeg kan anbefale TRX2® på det sterkeste.”
F.N. (kvinne), 38 år gammel, Type 2 advanced, Leeds, UK

Se hva som sies om TRX2®.

* Disse påstandene har ikke blitt evaluert av medisiner tilsynsorganer. Dette produktet er ikke et medikament eller medisin, og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Dette patentsøkt kosttilskudd inneholder næringsstoffer som bidrar til å fremme og opprettholde normal hårvekst. Sink, selen og biotin bidra til opprettholdelse av vanlig hår. Normalt hår er også preget av sunn hårvekst og ikke-overdreven håravfall. Resultatene kan variere og er avhengig av din individuelle metabolisme. Hvis du er gravid, sykepleier, tar medisiner, eller har en medisinsk tilstand, bør du kontakte lege før du bruker dette produktet. Angående risiko og bivirkninger kan du se pakningsvedlegget og spørre din lege eller helsepersonell spesialist. Les hele ansvarsfraskrivelse. Les juridiske merknader.

Ansvarsfraskrivelse: Alt innhold på denne nettsiden er basert på meningene og reearch av Oxford Biolabs Ltd, med mindre annet er angitt. Individuelle artiklene er basert på meningene til de respektive forfatteren, som kan beholde opphavsretten som merket. Informasjonen på dette nettstedet er ikke ment å erstatte en en-til-en forhold med en kvalifisert helsepersonell og er ikke ment som medisinske råd. Det er ment som en deling av kunnskap og informasjon fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd og sitt samfunn. Oxford Biolabs Ltd oppfordrer deg til å lage dine egne helsetjenester beslutninger basert på forskning og i samarbeid med en kvalifisert helsepersonell. Se våre vilkår for bruk og retningslinjer for personvern og full ansvarsfraskrivelse her.