UK Velg Land
Molekylær dynamisk stimulering av en kaliumkanal i samspill med TRX2 kaliumkanal åpne-egenskap – © Oxford Biolabs Ltd.

Den nylige oppdagelsen om at kalium ionekanaler eksisterer innenfor dermal papilla cellene i menneskenes hårsekker, har gitt et nytt terapeutisk mål for forskerne. Kalium ionekanaler har vært innblandet i en lang rekke sykdommer som spenner fra Hepatitt C til Diabetes. Disse små poredannende proteinstrukturene kontrollerer transporten av kaliumioner gjennom hårsekkens cellemembraner og er avgjørende for å opprettholde hårsekkens fullt biologiske aktivitet og funksjon.

Forskere har dokumentert, at når folk opplever hårtap, er det fordi kaliumkanalenes funksjon i hårsekken er redusert. Resultatet er et svekket membranpotensiale og avbrutt ion-transport gjennom hårsekkens cellemembraner – noe som resulterer i krympende hårsekker og tynt hår.

Basert på denne forskningen, utviklet TRX2 en elegant løsning for å stimulere hårvekst på et molekylært nivå: Foryngelse av kalium ionekanaler i hårsekkene.*

TRX2 ® Molekylære Hårvekst Kosttilskudd består av naturlige stoffer, som kroppen vår normalt produserer på et tilstrekkelig nivå i et sunt hår, men i utilstrekkelige mengder når vi opplever tynt hår og håravfall. TRX2 ® Molekylære Hårvekst Kosttilskudd er en patentsøkt sammensetning av normale metabolitter som i laboratorieforsøk har vist seg å bidra til å redusere tynt hår, hårtap og fremme sunn hårvekst ved å:

1. Vedlikeholde membranpotensialet av hårsekkene *
2. Stimulere de novo syntesen av kaliumkanaler *
3. Gjenopprette kaliumkanalenes aktivitet og funksjonalitet *
4. Hyperpolarisere hårsekkene *

TRX2® fremmer hårsekkenes helse og vekst på et molekylært nivå

Styrking av energinivået i hårsekkene

I 2007 dokumenterte Foitzik et al. at L-carnitin-L-tartrat fremmer menneskelig hårvekst, noe som antyder at L-carnitin stimulerer hodebunnhårvekst gjennom oppregulering av spredning og nedregulering av apoptose i de follikulære cellene. TRX2® produkter er de første til å bruke Kalium og L-carnitine-L-tartratesom en del av deres aktive ingredienser for behandling av hårtap.

Forskning viser at L-karnitin-L-tartrate stimulerer hårvekst ved å øke energitilførselen til den kraftfulle proliferende og umettelige anagen hårmatriseenergien som også kreves for full biologisk aktivitet av kaliumkanaler i hårsekkene.

Opprettholde cellemembranpotensialet av hårsekkene*

Membranpotensialet er et resultat av varierende spenning mellom den indre og ytre overflaten av en celle-membran. Denne prosessen krever energidrevne kaliumkanaler. Dermal papilla celler av en sunn hårsekk (en som inneholder tilstrekkelig med kaliumkanaler) har maksimalt membranpotensiale, og opprettholder det høyeste nivå av biologisk aktivitet. Men når vi opplever hårtap, er membranpotensialet av disse dermal papilla celler redusert – noe som er et resultat av nedsatt funksjon av kaliumkanaler i hårsekken.

TRX2® inneholder et stoff som stimulerer syntesen av kardiolipin, en nøkkelkomponent i plasmamembran av dermal papilla cellene i hårsekkene. Kardiolipin spiller en avgjørende rolle for å opprettholde potensialet og integriteten av hårsekkens cellemembraner. Kort sagt, TRX2 ® gir et ideelt lipid miljø for at kaliumkanalene kan blomstre og fungere med maksimal effektivitet.

Stimulering av de novo syntesen av kaliumkanaler i hårsekkene

Den spesifikke kaliumkanal som finnes i humane hårsekker har tre viktige aminosyre-komponenter: L-leucin, isoleucin og valin (ofte referert til som BCAA).

Ved å innlemme disse komponentene i vårt proprietære kompleks, har vårt team lyktes med å finne en måte å gjenoppbygge membranpotensialet av hårceller og stimulere syntesen av nye kaliumkanaler i hårsekkene.

Stimulering av kaliumkanalenes aktivitet og funksjonalitet

Fysiologisk er kaliumkanaler av hårsekkene regulert av intracellulære nivåer av nukleotider (f.eks ATP og ADP). Den elektriske aktiviteten i en celles membran er derfor koblet til sin metabolisme; et forhold som styrer mange forskjellige cellulære funksjoner.

TRX2® sammensetningen inneholder flere kilder til ATP. TRX2 ® aktiverer transport av høy-energi, matvareprodukter i kroppens mitokondrier, hvor de til slutt omdannes til ATP. Denne energien fornyer kaliumkanalene, og er nødvendig for regulering av ione-transport gjennom cellemembranene.

Forbedring av hårvekst ved hyperpolarisering av hårsekker

TRX2® sammensetningen, på samme måte som den FDA-godkjente behandlingen minoxidil (Rogaine™, Regaine™ or RIUP™), har flere egenskaper av kjente kaliumkanalåpnere. Ved hyperpolarisering av hårsekkens plasmamembraner, øker TRX2® størrelsen på de krympede hårsekkene – noe som resulterer i lengre og tykkere, samt betydelig mer hår i løpet av behandlingen.

Den proprietære sammensetningen inneholder et naturlig stoff, nikotinsyre, som er strukturelt relatert til minoxidil. I kombinasjon med det andre innholdet iTRX2 ®, hjelper nikotinsyren å holde kaliumkanalene åpne over tid og støtter veksten av sunne hårsekker.

Minoxidil – en kjent kaliumkanal åpner

Lokalt applikert Minoxidil er en av de mest brukte behandlingsalternativene mot mannlig og kvinnelig hårtap.  Men selv om det er et meget potent medikament, har minoxidil veldokumenterte bivirkninger og målbare endringer forsvinner som regel etter måneder ved bruk av behandlingen (les mer). Minoxidil ble opprinnelig utviklet som et oralt blodtrykksenkende medikament, men med hyppig bivirkning av hårvekst.  Den detaljerte virkningsmekanismen av minoxidil på hårsekkene er uklar. Imidlertid er den kjent som en potent kaliumkanalåpner, og det kan antas at middelet retter seg mot de samme små proteinstrukturene (kaliumkanalene) som TRX2® gjør.

Sammenlignet med minoxidil, er TRX2 ® et 100% naturlig, medisinfritt kosttilskudd som er skapt  for å gi hårsekkene de spesifikke stoffene som trengs for å fremme en sunn, naturlig hårvekst. Det gir ingen bivirkninger, ingen komplikasjoner og ingen problemer – kun ærlige, merkbare resultater.

Den bio-aktive forbindelser av
TRX2® er innebygd i en
proprietær kalium
kanal-stimulerende
komplekse og
leveres via
blodet
til håret
hårsekken for
maksimal
fordel.

Å avdekke den riktige formelen av naturlige ingredienser var en meget krevende oppgave. Vårt dedikerte team av forskere var nødvendig for å designe en rekke nye forskningsmetoder med et spesielt formål å målrette kalium ionekanaler for hårvekst. Etter å ha prøvd hundrevis av forskjellige formulaer av mikronæringsstoffer, fokuserte vi på TRX2® formelen som inneholder en rekke unike og kraftfulle ingredienser. Denne fremgangsmåten har tillatt selskapet å lykkes, der andre har feilet. Vårt produkt fungerer sammen med kroppen din for å beskytte hårcellene fra skader og nedbrytning.

Listet nedenfor er noen av de spesifikke gunstige effektene observert på cellenivå:

Cellenivå

  1. Økt membranpotensiale av dermal papilla-cellene i hårsekkene
  2. De novo syntese av kaliumkanaler
  3. Forbedret kaliumkanal aktivitet og funksjonalitet
  4. Hyperpolariserte hårsekker *

Dette produktet er spesielt utviklet for kunder som lider av tidlige stadier av hårtap (Norwood 1-4). Noen av fordelene rapportert av de som regelmessig tar tre kapsler av TRX2 ® Molekylære Hårvekst Kosttilskudd hver dag inkluderer:

Synlige fordeler

  • Opphør av hårtap
  • Fremming av hårvekst – inkludert front-regionen og på toppen *
  • Synlig sterkere og tykkere hårstrå
Pengene-tilbakegaranti

Se hva som sies om TRX2®.

* Disse påstandene har ikke blitt evaluert av medisiner tilsynsorganer. Dette produktet er ikke et medikament eller medisin, og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Dette patentsøkt kosttilskudd inneholder næringsstoffer som bidrar til å fremme og opprettholde normal hårvekst. Sink, selen og biotin bidra til opprettholdelse av vanlig hår. Normalt hår er også preget av sunn hårvekst og ikke-overdreven håravfall. Resultatene kan variere og er avhengig av din individuelle metabolisme. Hvis du er gravid, sykepleier, tar medisiner, eller har en medisinsk tilstand, bør du kontakte lege før du bruker dette produktet. Angående risiko og bivirkninger kan du se pakningsvedlegget og spørre din lege eller helsepersonell spesialist. Les hele ansvarsfraskrivelse. Les juridiske merknader.

Ansvarsfraskrivelse: Alt innhold på denne nettsiden er basert på meningene og reearch av Oxford Biolabs Ltd, med mindre annet er angitt. Individuelle artiklene er basert på meningene til de respektive forfatteren, som kan beholde opphavsretten som merket. Informasjonen på dette nettstedet er ikke ment å erstatte en en-til-en forhold med en kvalifisert helsepersonell og er ikke ment som medisinske råd. Det er ment som en deling av kunnskap og informasjon fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd og sitt samfunn. Oxford Biolabs Ltd oppfordrer deg til å lage dine egne helsetjenester beslutninger basert på forskning og i samarbeid med en kvalifisert helsepersonell. Se våre vilkår for bruk og retningslinjer for personvern og full ansvarsfraskrivelse her.