UK Velg Land

Dra nytte av TRX2® Hårbehandlingsklubb og dets gode tilbud medlemskap!
Mer enn 67% av våre kunder velger å være medlemmer

 • Opptil 32% rabatt på vanlige TRX2® utsalgspris og frakt
 • Gratis frakt innenfor E.U.
 • Automatisk frakt hver 80. dag, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bestille igjen
 • Gratis vareprøver av alle fremtidige Oxford Biolabs produkter
 • Tilgang til kunnskap, ressurser og tilbud som kan hjelpe deg med å forbedre håret ditt

Medlemskap i TRX2® Hårbehandlingsklubben handler om brukervennlighet – mens du fokuserer på din hverdag, har vi fokus på dine behov.

Beste verdi
TRX2® Hårbehandlingsklubb tilbyr deg den perfekte balansen mellom maksimal effekt og minimale kostnader. Den hjelper deg å administrere hårtap effektivt*, mens du samtidig sparer penger, tid og krefter. Bli med i vår TRX2® Hårbehandlingsklubb i dag – over 67% av våre kunder er medlemmer.

For å hjelpe deg å håndtere tynt hår både fra innsiden og utsiden, har vi kombinert TRX2® kapsler med topiske løsninger for å lage nye medlemspakkealternativer. Du kan velge mellom følgende medlemskapsalternativer for å få den som passer dine behov og preferanser for den beste verdien:

 • Klassisk Pakke (3 flasker med kapsler)
 • Avansert Pakke Skum (3 flasker med kapsler + 3 bokser med skum)
 • Avansert Pakke Fuktighetskrem (3 flasker med kapsler + 3 bokser med fuktighetskrem)

Pakkene til Hårbehandlingsklubben administreres kvartalsvis med en eksklusivt produktrabatt. For å delta i Hårbehandlingsklubben legger du rett og slett dine favoritt-pakker i handlekurven og deretter går du videre til kassen. Alle bestillingene sendes innen 24 timer. På TRX2® pakker vi varene i vanlig, umerket emballasje. Det er ingen ekstra kostnader, skjulte kostnader eller avgifter knyttet til medlemskapet i TRX2® Hårbehandlingsklubben. Det er ingen hemmelige bestemmelser som vil holde deg fastlåst i den. Det er ingen minimum tid du må vær medlem, og du kan slutte når du vil.

KLASSISK PAKKE

Består av 3 flasker TRX2 kapsler, Europas mest solgte kosttilskudd for hår, som representerer en tre-måneders forsyning av produktet.

Begrenset periode!! + frakt
PER MÅNED

per 3-pakk med kapsler ( per flaske)
Du sparer –

 • +GRATIS FRAKT (kun E.U.)
 • +GRATIS vareprøver av fremtidige Oxford Biolabs produkter

Velg antall

Klassisk pakke medlemskap

JA – jeg er enig at jeg blir med i Quarterly Convenience Program.


AVANSERT PAKKE FUKTIGHETSKREM

Består av:
– 3 flasker med TRX2® kapsler
– 3 flasker med TRX2® fuktighetskrem

3-måneders forsyningen av produkter er for å hjelpe deg å ta hånd om hårtap både fra innsiden og fra utsiden.

Begrenset periode! + frakt
PER MÅNED

Du sparer –

 • + GRATIS FRAKT (kun E.U.)
 • + GRATIS vareprøver av fremtidige Oxford Biolabs produkter

Velg antall

Avansert Pakke Fuktighetskrem Medlemskap

JA – jeg er enig at jeg blir med i Quarterly Convenience Program.


AVANSERT PAKKE SKUM

Består av:
– 3 flasker med TRX2® kapsler
– 3 flasker med TRX2® skum

3-måneders forsyningen av produkter er for å hjelpe deg å ta hånd om hårtap både fra innsiden og fra utsiden.

Begrenset periode! + frakt
PER MÅNED

Du sparer –

 • + GRATIS FRAKT** (kun E.U.)
 • + GRATIS vareprøver av fremtidige Oxford Biolabs produkter

Velg antall

Avansert Pakke Skum Medlemskap

JA – jeg er enig at jeg blir med i Quarterly Convenience Program.

**På grunn av leveringsbegrensninger av trykkbeholdere med aerosoler kan TRX2® Hårrevitaliserende Skum KUN sendes til følgende land!

Se hva som sies om TRX2®.

* Disse påstandene har ikke blitt evaluert av medisiner tilsynsorganer. Dette produktet er ikke et medikament eller medisin, og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Dette patentsøkt kosttilskudd inneholder næringsstoffer som bidrar til å fremme og opprettholde normal hårvekst. Sink, selen og biotin bidra til opprettholdelse av vanlig hår. Normalt hår er også preget av sunn hårvekst og ikke-overdreven håravfall. Resultatene kan variere og er avhengig av din individuelle metabolisme. Hvis du er gravid, sykepleier, tar medisiner, eller har en medisinsk tilstand, bør du kontakte lege før du bruker dette produktet. Angående risiko og bivirkninger kan du se pakningsvedlegget og spørre din lege eller helsepersonell spesialist. Les hele ansvarsfraskrivelse. Les juridiske merknader.

Ansvarsfraskrivelse: Alt innhold på denne nettsiden er basert på meningene og reearch av Oxford Biolabs Ltd, med mindre annet er angitt. Individuelle artiklene er basert på meningene til de respektive forfatteren, som kan beholde opphavsretten som merket. Informasjonen på dette nettstedet er ikke ment å erstatte en en-til-en forhold med en kvalifisert helsepersonell og er ikke ment som medisinske råd. Det er ment som en deling av kunnskap og informasjon fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd og sitt samfunn. Oxford Biolabs Ltd oppfordrer deg til å lage dine egne helsetjenester beslutninger basert på forskning og i samarbeid med en kvalifisert helsepersonell. Se våre vilkår for bruk og retningslinjer for personvern og full ansvarsfraskrivelse her.