UK Velg Land

På TRX2 forsøker vi å levere forsyninger når som helst hvor som helst. For en oversikt over de landene vi jevnlig leverer til, vennligst se vårt “verdensomspennende kundebase” kart, som finner nedenfor.

Land som vi regelmessig sender til:

Argentina
Australia
Austria
Belgium
Bulgaria
Brazil
Greece
Canada
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Ghana
Malta
Colombia
Indonesia
Ireland
Italy
Japan
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Singapore
Hungary
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Saudi Arabia
United States
Monaco
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
Turkey
United Kingdom
Vatican City
Slovakia
Venezuela

Spar frakt!

Fordi internasjonale fraktkostnader er høye, kan det hende du foretrekker å bestille flere måneders forsyning på en gang, og spare fraktkostnader, samt dra nytte av en fordelaktig pris på EUR 164,85 + frakt (3-måneders forsyning), EUR 329,70 + frakt (6-måneders forsyning), EUR 570,00 + frakt (12-måneders forsyning) og EUR 792,00 (18-måneders forsyning).

For å se våre tilbud ved bestilling av flere pakker på en gang – vennligst klikk her

Leveringsalternativer

Internasjonale bestillinger sendes senest en virkedag etter mottak og kreditt-autorisasjon. Levering skjer via Deutsche Post DHL, verdens ledende post-og logistikkonsern. Gjennomsnittlig leveringstid er 7 til 10 dager. TRX2 sender en leveringsbekreftelse på e-post, samt DHL sporingsnummer, til kunder som opplyser om e-postadresse.

Vennligst legg merke til: Leveringstid kan varierere fra land til land, vanligvis gjelder 3-8 dager for de fleste EU-land bestillinger og 8-15 dager for de fleste internasjonale bestillinger. Hvis du opplever eventuelle problemer med levering, ber vi deg om å kontakte oss på support.trx2.com.

Shipping Cost & Details

Importavgift

Kundene er selv ansvarlige for eventuelle importavgifter, toll, merverdiavgift og eventuelle andre avgifter som er gjeldende for landet de bor i.

Restriksjoner for forsendelser

Kundene er selv ansvarlige for å sørge for at de har lov til å importere våre kosttilskuddsprodukt. Dersom Tollvesenet av en eller annen grunn returnerer din bestilling til oss, vil vi refundere kjøpesummen minus to ganger fraktkostnader (fordi vi må betale vår transportør samme fraktkostnad for å returnere til oss), pluss eventuelle andre kostnader, som for eksempel karantene eller lageravgifter gjeldenede for Tollvesenet i landet ditt.

Flere leveringsadresser

For å sende bestillinger til mer enn en adresse, kan du plassere en egen bestilling for hver leveringsadresse.

TRX2 “penger tilbake garanti”

TRX2 ordinære 60-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig for alle internasjonale kunder. Hvis du bestemmer deg for å returnere en ordre av en eller annen grunn, vil vi refundere kjøpssummen (eksklusiv frakt – se detaljer under restriksjoner for forsendelser).

Email [email protected] for å få tilbake pengene. Returne flasken (e) med ubrukt innhold til:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Se hva som sies om TRX2®.

* Disse påstandene har ikke blitt evaluert av medisiner tilsynsorganer. Dette produktet er ikke et medikament eller medisin, og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Dette patentsøkt kosttilskudd inneholder næringsstoffer som bidrar til å fremme og opprettholde normal hårvekst. Sink, selen og biotin bidra til opprettholdelse av vanlig hår. Normalt hår er også preget av sunn hårvekst og ikke-overdreven håravfall. Resultatene kan variere og er avhengig av din individuelle metabolisme. Hvis du er gravid, sykepleier, tar medisiner, eller har en medisinsk tilstand, bør du kontakte lege før du bruker dette produktet. Angående risiko og bivirkninger kan du se pakningsvedlegget og spørre din lege eller helsepersonell spesialist. Les hele ansvarsfraskrivelse. Les juridiske merknader.

Ansvarsfraskrivelse: Alt innhold på denne nettsiden er basert på meningene og reearch av Oxford Biolabs Ltd, med mindre annet er angitt. Individuelle artiklene er basert på meningene til de respektive forfatteren, som kan beholde opphavsretten som merket. Informasjonen på dette nettstedet er ikke ment å erstatte en en-til-en forhold med en kvalifisert helsepersonell og er ikke ment som medisinske råd. Det er ment som en deling av kunnskap og informasjon fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd og sitt samfunn. Oxford Biolabs Ltd oppfordrer deg til å lage dine egne helsetjenester beslutninger basert på forskning og i samarbeid med en kvalifisert helsepersonell. Se våre vilkår for bruk og retningslinjer for personvern og full ansvarsfraskrivelse her.